Φόρτιση και ενεργοποίηση Κρυστάλλων


Κάθε κρύσταλλος που αναδύεται απο την μάνα Γη στο φώς αυτού του κόσμου, έρχεται σε επαφή με τις ενέργειες που κυριαρχούν εδώ και που είναι διαφορετικές απο αυτές που επικρατούν στα βάθη του πλανήτη μας. Παρόλο που τα ορυκτά διατηρούν τις δικές τους δονήσεις, ωστόσο αλληλεπιδρούν με τα πάντα γύρω τους, όπως κάθε οργανισμός που πάλλεται και κουβαλά το δικό του ενεργειακό πεδίο. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, είναι σημαντικό κάθε φορά που ένας καινούριος λίθος έρχεται στην ζωή μας, πέρα απο το να μεριμνήσουμε για να το καθαρίσουμε ενεργειακά, να φροντίσουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο προκειμένου να τον φορτίσουμε με τις ενέργειες της Φύσης
και κατόπιν να ενεργοποιήσουμε και να «ξυπνήσουμε» τις δυνάμεις τους .

 Μία απο τις απλούστερες, αποτελεσματικές και πλέον διαδεδομένες μεθόδους είναι η φόρτιση των κρυστάλλων υπο το φως του Ήλιου. Καθώς ο Ήλιος ανατέλει και διαγράφει την πορεία του στον ουρανό, το φως του έχει μία εκπληκτική δόνηση που αναζωογονεί και γεμίζει δύναμη κάθε ζωντανό οργανισμό. Μπορούμε να επαναλάβουμε αυτή την διαδικασία για 3 μέρες και να αφήσουμε τα ορυκτά μας στον ήλιο απο την ανατολή μέχρι περίπου τις 12-1 το μεσημέρι. 
Εαν δεν μπορούμε να διατηρήσουμε αυτές τις ώρες , ή σε μέρες που δεν έχει ήλιο, μπορούμε εναλλακτικά να τοποθετήσουμε τους κρυστάλλους μας πάνω σε σύνθριμμα χαλαζία (που εννοείται είναι ήδη καθαρισμένο ενεργειακά). Ο λευκός χαλαζίας συνεχώς υποστηρίζει και ενδυναμώνει την υπάρχουσα κατάσταση ενός οργανισμού με τις ποιότητες της καθαρότητας, της αγνής δύναμης και της διάφανης συνειδητότητας. Μπορούμε να αφήσουμε έναν κρύσταλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω σε σύνθριμμα χαλαζία-το ίδιο μπορούμε να κάνουμε για ένα ελαφρά χτυπημένο ή ραγισμένο ορυκτό, προκειμένου να ενισχύσουμε τις αυτοθεραπευτικές του ιδιότητες (δεν ισχύει το ίδιο για σπασμένα ορυκτά, τα οποία πρέπει να επιστρέψουμε στην Γη).
Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο κείμενο,  ξεχωριστή διαδικασία χρειάζεται το κεχριμπάρι-μιας και είναι ρητίνη και δεν έχει κρυσταλλική δομή, με αποτέλεσμα η κάθε είδους πληροφορία να «κολλάει»περισσότερο στην οργανική του ουσία απο ότι στα ορυκτά-  το οποίο καθαρίζεται σε τρεχούμενο νερό για αρκετές μέρες και τοποθετείται στον μεσημεριάτικο ήλιο (απο τις 12 και μετά δηλαδή) για αρκετές μέρες προκειμένου να φορτιστεί.
Υπάρχουν επίσης πολλές αναφορές για τοποθέτηση των ορυκτών για φόρτιση υπο το φως της Σελήνης, και ακόμα καλύτερα της Πανσελήνου. Θα πρέπει εδω να έχουμε υπόψιν μας ότι η Σελήνη, σαν ετερόφωτο ον, κρατά και αναδύει πιο πολλές εσωτερικές πληροφορίες ενώ έχει μεγαλύτερη απήχηση στο συναισθηματικό μας σώμα αλλά και στο νερό που βρίσκεται στο σώμα μας με διάφορες μορφές και όργανα. Για ορυκτά που έχουν άμεση σχέση με τις ορμόνες μας και θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε κατ’αυτό τον τρόπο (όπως πχ, την φεγγαρόπετρα, το οπάλιο, τα ένυδρα), τότε η φόρτιση με το φως της Σελήνης είναι ιδανική-ειδικά αν θέλουμε να πετύχουμε αποτοξίνωση, χρησιμοποιούμε τις φάσεις κατά τις οποίες το φεγγάρι αδειάζει, ενώ όταν θέλουμε να ενισχυθούμε ορμονικά φορτίζουμε τα ορυκτά όταν το φεγγάρι γεμίζει.


Έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες φόρτισης, μετά μπορούμε να προχωρήσουμε στο να ενεργοποιήσουμε τα ορυκτά μας προκειμένου να κατευθυνθούν θετικά και αρμονικά οι ενέργειες τους προς τον σκοπό του Φωτός. Προσωπικά δεν προγραμματίζω τους κρυστάλλους μου για συγκεκριμένο δικό μου σκοπό-πχ. Θεραπεία, καλοτυχία αλλά προτιμώ να τους ενεργοποιώ για να εκπληρώσουν τον σκοπό για τον οποίο οι ίδιοι αναδύθηκαν στο Φως. Όταν θέλω κρυστάλλους για κάτι πολύ συγκεκριμένο, αγοράζω ορυκτά έχοντας στο μυαλό μου τον σκοπό μου και ζητώντας να εμφανιστούν οι  κατάλληλοι κρύσταλλοι των οποίων ο σκοπός συνάδει με τον δικό μου. Με αυτό τον τρόπο αισθάνομαι ότι συν-εργάζομαι με αρμονία με το ορυκτό βασίλειο, χωρίς να επιβάλλω προγράμματα σε κρυστάλλους που πιθανόν να έχουν άλλο σκοπό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ενεργοποιήσουμε κρυστάλλους, και όλοι περιλαμβάνουν να έρθουμε σε προσωπική επαφή μαζί τους και να τους αφήσουμε να νιώσουν και να νιώσουμε και εμείς τις ενέργειες τους. Το δικό μου «τελετουργικό» συνήθως ξεκινά με λίγο διαλογισμό ή ασκήσεις για καθαρισμό του νευρικού συστήματος και της αύρας  προκειμένου να υπάρξει νοητική καθαρότητα και συναισθηματική ισορροπία. Στην συνέχεια αφιερώνω λίγο χρόνο στο να κάτσω μαζί με τους κρυστάλλους μου, αφηνόμενη στο να νιώσω τις κρυσταλλικές δονήσεις που με περιβάλλουν. Κρατώ τον κρύσταλλο που θέλω να ενεργοποιήσω στα χέρια μου, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του και την ανταπόκριση του στο κάλεσμα μου. Έπειτα τον τοποθετώ κοντά στο τσάκρα της καρδιάς και επιτρέπω να γεμίσει απο την ενέργεια της Αγάπης αλλά και να βιώσω και εγώ την δική του Ουσία. Εκείνη την στιγμή, γεμάτη ευγνωμοσύνη, ενεργοποιώ το ορυκτό λέγοντας περίπου κάτι τέτοιο: «Ευγνομωνώ την παρουσία σου στην ζωή μου και σε καλωσορίζω. Ενεργοποιήσε για να εργαστείς για τον ανώτερο σκοπό σου και να βοηθήσεις και άλλα όντα να πετύχουν τον δικό τους. Εργάζεσαι και συνεργάζεσαι μόνο με το Φως, και για το Φως.»  Αν εσείς αισθανθείτε ότι θέλετε να πείτε κάτι άλλο, τότε να το κάνετε! Η επαφή με τους κρυστάλλους είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, και μόνο οι θετικές σας δηλώσεις και ενέργειες χρειάζονται προκειμένου να επιτευχθεί η αλλαγή, η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα...Όταν συνδιαλέγεστε με έναν κρύσταλλο, κρατάτε στα χέρια σας ένα κομμάτι Φως απο το Σύμπαν...Το ίδιο και όταν ένας κρύσταλλος έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους, γιατί είμαστε κομμάτι του Συμπαντος και εμείς. Τιμήστε αυτή την στιγμή με την καθάρια ενέργεια της καρδιάς σας...

Σχόλια

  1. Κοιταξε στο πολυτιμη γη αν εχει κ θα για οτιδηποτε θελεις στειλε τους μνμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζετε αν πρεπει σε κάθε πανσέληνο να φορτίζουμε τους κρυστάλλους μας ή μόνο μια φορά γίνεται αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ροζ χαλαζίας πως ενεργοποιείται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την φεγγαροπετρα μπορούμε να την βάλουμε στον ήλιο ή μόνο στο φεγγάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει και άλλα σιτε αλλά και καταστήματα ανά περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου