Τεχνική ενεργειακής φόρτισης και αποφόρτισης





   Πολλές φορές χρειαζόμαστε μία απλή τεχνική με τους κρυστάλλους μας προκειμένου να επιτύχουμε το θεραπευτικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ειδικά κάποιος που δεν έχει στη διάθεση του πολλά ορυκτά για να κάνει μία ολόκληρη διάταξη ή δεν γνωρίζει ακόμη ποιούς κρυστάλλους να προτιμήσει για την εκάστοτε περίπτωση, τότε θα προτιμήσει να κάνει κάτι σχετικά απλό. 


   Πέρα από την πιο βασική διάταξη (τοποθέτηση ενός κρυστάλλου σε κάθε τσάκρα), μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του λευκού Χαλαζία προκειμένου να φορτίσουμε (ή να αποφορτίσουμε) το σύστημα μας και να βιώσουμε μεγαλύτερη ευεξία και ισορροπία. 

  Για αυτόν τον σκοπό χρειαζόμαστε μικρούς μονοκρύσταλλους Χαλαζίες που μπορούμε να βρούμε σε καταστήμα ορυκτών. Εδώ δεν είναι βοηθητικά τα απλά βότσαλα (λειασμένοι κρύσταλλοι), αντίθετα χρειαζόμαστε αιχμές προκειμένου να κατευθύνουμε την ενέργεια όπως χρειάζεται. 

   Η τεχνική είναι πάρα πολύ απλή: διαλέγουμε 5 ή 7 μονοκρύσταλλους Χαλαζίες και τους τοποθετούμε γύρω από το σώμα μας (έναν πάνω από το κεφάλι και τους υπόλοιπους στο ύψος των ώμων και των γοφών. Αν έχετε επιλέξει 7 κρυστάλλους, τοποθετείτε από έναν πλάι σε κάθε γόνατο). Για να τονώσουμε ενεργειακά το σύστημα μας (ειδικά αν νιώθουμε πεσμένοι ψυχολογικά, κουρασμένοι και μελαγχολικοί) τοποθετούμε τους Χαλαζίες με τις αιχμές τους προς το σώμα μας. Αν θέλουμε να αποφορτιστούμε (σε περίπτωση έντασης, νευρικότητας και μετά από μία μέρα με πολλή δουλειά και υποχρεώσεις) τότε στρέφουμε τις αιχμές μακρυά από το σώμα. Στην διάταξη μπορούμε να μείνουμε για 15 λεπτά. 

Στρέφοντας την αιχμή του Χαλαζία προς ένα σημείο, το φορτίζουμε και το τονώνουμε.   





Στρέφοντας τις αιχμές του Χαλαζία μακρυά από ένα σημείο, το αποφορτίζουμε και προσφέρουμε μεγαλύτερη χαλάρωση. 




   Αυτή την τεχνική μπορούμε να την κάνουμε με οποιονδήποτε κρύσταλλο έχει αιχμή (ειδικά με όλες τις ποιότητες του Τουρμαλίνη), ωστόσο ο Χαλαζίας μεταφέρει μία γενική ποιότητα και περισσότερη ενδυνάμωση. Αν θέλουμε να μεταφέρουμε μία πιο εξειδικευμένη ενέργεια τότε μπορούμε να προτιμήσουμε τους κρυστάλλους Τουρμαλίνη.



Σχόλια