Βασικό θεραπευτικό kit κρυστάλλων








   Όταν κάποιος θέλει να έχει ορυκτά για διαφορετικούς θεραπευτικούς στόχους και ποιότητες, μπορεί πολύ εύκολα να μπερδευτεί για το ποια είναι πιο σημαντικά-αρχικά- σε σχέση με τα υπόλοιπους. Επίσης, αρκετοί άνθρωποι θέλουν να δημιουργήσουν ένα βασικό σετ κρυστάλλων, ανεξαρτήτως του πόσο θα αποφασίσουν να διευρύνουν την κρυσταλλική συλλογή τους αργότερα. 
   
   Στο σημερινό άρθρο αναφέρονται 16 βασικά ορυκτά, τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ευρεία γκάμα θεραπευτικών αναγκών για όλους.
Οι κρύσταλλοι που έχουν επιλεγεί επιδρούν σε όλα τα επίπεδα και ενδείκνυνται και για σωματικές ενοχλήσεις (χωρίς να υπερκαλύπτουν και να αντικαθιστούν τον σημαντικό ρόλο της επίσκεψης στον γιατρό ή στον εξειδικευμένο θεραπευτή, εφόσον παραστεί επείγουσα και σοβαρή ανάγκη). Το συγκεκριμένο kit είναι εύχρηστο, αποτελείται από οικονομικούς κρυστάλλους, οι οποίοι μπορούν να βρεθούν και εύκολα στα εξειδικευμένα καταστήματα. Δεν αναφέρεται ο Λευκός Χαλαζίας, καθώς αυτός είναι ήδη ο βασικότερος κρύσταλλος που χρειάζεται κανείς να έχει ούτως ή άλλως από τη στιγμή που ξεκινά το ταξίδι του στο κρυσταλλικό βασίλειο- ο Λευκός Χαλαζίας είναι ο μέγας Θεραπευτής και master κρύσταλλος για επαύξηση της πρόθεσης και της ενέργειας.

Το βασικό θεραπευτικό kit ορυκτών είναι το εξής:

1) Αβεντουρίνης: για συναισθηματική θεραπεία,όταν έχουμε ένταση προστατεύει την καρδιά, συνεισφέρει σε περίπτωση ηλίασης. 

2) Αιματόπετρα: Προστασία του ανοσοποιητικού, βοηθά να βάζουμε όρια και να διατηρούμε νοητικό έλεγχο

3) Αμέθυστος: πνευματικότητα, διαλογισμός, για περιόδους πένθους, συνεισφέρει στην υγεία του δέρματος  καθώς και σε πονεμένους μύες.

4)Αραγωνίτης γαλάζιος: Εσωτερική ηρεμία, μετριάζονται τα άσχημα όνειρα, ψυχολογική υγεία

5)Ασβεστίτης Λευκός: Πολλαπλασιασμός ενέργειας, για αποθεραπεία οστών

6)Διαμάντι Herkimer: Εξισορρόπηση, ροή, νοητικό άνοιγμα

7) Καπνίας Χαλαζίας: Αγχωλυτικό ορυκτό, γείωση

8)Καρνεόλη: Στήριξη, να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας

9) Μαλαχίτης: Για πόνους στομάχου και πόνους περιόδου. Κρύσταλλος απορρόφησης, βοηθά στο να εξαγνιστεί το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.

10) Μάτι Τίγρης: Ψυχολογική ανθεκτικότητα, για σωματική κόπωση, "μπορώ να τα καταφέρω". 

11) Οψιδιανός: Για καταστάσεις σοκ, για κοψίματα και γδαρσίματα. Προστασία,βοηθά να βρούμε τις δυνατότητες μας.  

12) Ροδονίτης: Επούλωση συναισθηματικών πληγών, κατανόηση, ο καλύτερος κρύσταλλος για τραυματισμούς και πληγές που αιμορραγούν. 

13) Σαρδόνυχας: Για πόνους των ματιών και μυωπία, ενισχύει την σπλήνα, συνεισφέρει στο να είμαστε ειλικρινείς. 

14) Τουρμαλίνης Μαύρος: Προβλήματα του εντέρου, πόνοι στη μέση και την πλάτη, προστασία από εξωτερικές επιρροές, λογική, πρακτικότητα. 

15) Χαλκηδόνιος:  Αποδοχή νέων καταστάσεων, εσωτερική ηρεμία, θέματα με τον θυροειδή, για κλείσιμο του λαιμού και ευαισθησία στην απότομη αλλαγή καιρού. 

16) Χρυσοπράσιος: Αποτοξίνωση του οργανισμού, εμπιστοσύνη, ασφάλεια, κατάλληλος για έντονη ζήλια. Για κράμπες και ρευματισμούς.


Σχόλια