Kρύσταλλοι και Ζώδια-Μέρος Β: Καρκίνος-Λέων-Παρθένος



Συνεχίζοντας στο θέμα κρύσταλλοι και ζώδια, προχωράμε στους τρεις επόμενους εκπροσώπους του ζωδιακού, τον Καρκίνο, τον Λέοντα και την Παρθένο. Όπως και στο πρώτο άρθρο, οι λίθοι που αναφέρονται εδώ δεν "ταιριάζουν" αποκλειστικά σε αυτά τα ζώδια αλλά
κυριότερα είναι ένας οδηγός για να δούμε πώς μπορούν να ενδυναμώσουν τις θετικές ποιότητες αυτών των ζωδίων. Οπότε κάποιος που έχει αστρολογικές γνώσεις ή γνωρίζει τον γενέθλιο χάρτη του (ή και τις διελεύσεις των πλανητών κάθε χρόνο), μπορεί να ωφεληθεί από τις πληροφορίες που δίνονται.

Ας δούμε, λοιπόν, τις πληροφορίες σχετικά με τα τρία επόμενα ζώδια. 

 
Καρκίνος (22 Ιουνίου-22 Ιουλίου):
Ζώδιο του Νερού
Κυρίαρχος Πλανήτης:Σελήνη
Γενικά Χαρακτηριστικά: Ευαισθησία, δημιουργικότητα, συναισθηματισμός, διαίσθηση, θέληση να κάνει οικογένεια, ανασφάλεια, υπερευαισθησία, αμυντικότητα.
Ανταποκρίνεται στην περιοχή του στήθους. 
Κρύσταλλοι που ταιριάζουν με τις θετικές ποιότητες του Καρκίνου: Φεγγαρόπετρα (τόνωση της διαίσθησης, βάθος συναισθηματικό), Καρνεόλη (θρέψη, δημιουργικότητα), Μπλε Οπάλιο (διαίσθηση, άνευ όρων αποδοχή και κατανόηση των άλλων).
Κρύσταλλοι για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Καρκίνος: Αιματόπετρα (για συναισθηματικό έλεγχο, να βάζουμε όρια στην υπερευαισθησία), Καφέ Τουρμαλίνης (για γειωμένη δημιουργικότητα), Σμαράγδι (για να βρούμε το νόημα της ζωής εντός μας, χωρίς να παρασυρόμαστε συναισθηματικά από τους άλλους).


Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

Ζώδιο της Φωτιάς
Κυρίαρχος Πλανήτης: Ήλιος
Γενικά Χαρακτηριστικά: Γενναιοδωρία, θάρρος, πίστη, ακεραιότητα, αυτοπεποίθηση, εγωκεντρισμός, ζητάει την προσοχή των άλλων, τάση για μελλοδραματισμό όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν.
Ανταποκρίνεται στην καρδιά και την σπονδυλική στήλη.
Κρύσταλλοι που ταιριάζουν στις θετικές ποιότητες του Λέοντα: Αυτοκρατορικό Τοπάζι (αυτοπεποίθηση),  Πυρίτης (ακεραιότητα, ευθύτητα), Φουξίτης (αυτοπεποίθηση, θάρρος και αποφασιστικότητα).
Κρύσταλλοι για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Λέοντας: Όνυχας (ευθύνη, λογική), Χρυσοβηρύλλος (αυτοέλεγχος, μειώνεται ο μελλοδραματισμός). 



Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιο της Γης 
Kυρίαρχος Πλανήτης: Ερμής/ Χείρωνας (στην μοντέρνα Αστρολογία)
Γενικά Χαρακτηριστικά: Προστασία, θεραπευτικές ικανότητες, ειλικρίνεια, εχεμύθεια,οξύνοια, κριτική, υπερανάλυση, εμμονή στην κάθε λεπτομέρεια, άγχος. 
Aνταποκρίνεται στο στομάχι και το υπογάστριο
Κρύσταλλοι που ταιριάζουν στις θετικές ποιότητες της Παρθένου: Πολύχρωμος Φθορίτης (οξύνοια), Σοδάλιθος (ειλικρίνεια, αυθεντικότητα), Αβεντουρίνης ( θεραπεία σε όλα τα επίπεδα).
Κρύσταλλοι για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Παρθένος: Καπνίας Χαλαζίας (για το έντονο άγχος), Αμετρίνης (σύνδεση νου και καρδιάς, μειώνεται η υπερκριτική), Χαλκηδόνιος Γαλάζιος (χαλάρωση, ηρεμία).

Σχόλια